Witam
czy ktos sie orientuje jakie wymagania moze postawic sanepid w lokalu zaadoptowanym na pomieszczenie gastronimiczne- rożno
za wszelkie podpowiedzi dzieki...
Witam
czy ktos sie orientuje jakie wymagania moze postawic sanepid w lokalu zaadoptowanym na pomieszczenie gastronimiczne- rożno
za wszelkie podpowiedzi dzieki
24-12-2007, 10:54
ksli
Początkujący
Posty: 8
rozporządzenie unijne 852/2004 zwłaszcza załącznik nr 2
i parę innych aktów prawa żywnościowego ewentualnie
dużo zależy od rodzaju wykonywanej działalności
konieczna zgodność z zasadami GMP, GHP, HACCP
08-12-2011, 14:55
gość 004
Początkujący
Posty: 3
RE: Sanepid ! ?
wymagania określone w przepisach dla budynków i pomieszczeń oraz już wspomnianym rozp. (WE) 852/2004
Podobne wątki na Forum Prawnym
Wątek
§ Sanepid (odpowiedzi: 4) Witam.Proszę o pomoc,moja Mama prowadzi sklep spożywczo-przemysłowy w małej wiosce od 20lat. Sanepid nas przez te lata odwiedzał, nie było większych...
§ Hałas i sanepid (odpowiedzi: 18) Witam,
posiadam mieszkanie, pod którym znajduje się restauracja. W związku z odbywającymi się w niej weselami i imprezami do późnych godzin a przy...
§ sanepid, kelnerka (odpowiedzi: 2) Witam!
Mam pytanie dotyczące wymogów sanepidu. Pracuję jako kelnerka/barmanka w lokalu serwującym burgery. Dziś przyszła Pani, twierdząca, że jest...
§ Sanepid (odpowiedzi: 1) Witam,
Planuję otworzyć lokal gastronomiczny głównie z gyrosem. W ramach działalności nie będą przygotowywane posiłki od podstaw, tylko zamierzam...
§ DG a sanepid (odpowiedzi: 3) Witam. Mam pytanie. Czy każda działalność gospodarcza wymaga zgłoszenia do sanepidu?
§ sanepid (odpowiedzi: 2) Czy wynajmując restaurację muszę zgłosić w sanepidzie, że jestem nowym najemcą?