Sanepid - Forum Prawne

 

Sanepid

Witam, Planuję otworzyć lokal gastronomiczny głównie z gyrosem. W ramach działalności nie będą przygotowywane posiłki od podstaw, tylko zamierzam kupować gotowe produkty, które będą podgrzewane, czy smażone. Jakie warunki muszę spełnić przy odbiorze lokalu przez ...



Wróć   Forum Prawne > Pomoc prawna z zakresu prawa publicznego > Prawo gospodarcze


Odpowiedz
 
04-11-2013, 18:54  
dorota0104
Początkujący
 
Posty: 11
Domyślnie Sanepid

Witam,
Planuję otworzyć lokal gastronomiczny głównie z gyrosem. W ramach działalności nie będą przygotowywane posiłki od podstaw, tylko zamierzam kupować gotowe produkty, które będą podgrzewane, czy smażone. Jakie warunki muszę spełnić przy odbiorze lokalu przez Sanepid?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
dorota0104 jest off-line  
04-11-2013, 19:20  
Janusz.C.M.
Administrator
 
Janusz.C.M. na Forum Prawnym
 
Posty: 36.622
Domyślnie RE: Sanepid

Radzę udać się do miejscowego Sanepidu i tam wszystko uzgodnić.
Janusz.C.M. jest off-line  
Odpowiedz

Podobne wątki na Forum Prawnym
Wątek
§ Sanepid (odpowiedzi: 4) Witam.Proszę o pomoc,moja Mama prowadzi sklep spożywczo-przemysłowy w małej wiosce od 20lat. Sanepid nas przez te lata odwiedzał, nie było większych...
§ Hałas i sanepid (odpowiedzi: 18) Witam, posiadam mieszkanie, pod którym znajduje się restauracja. W związku z odbywającymi się w niej weselami i imprezami do późnych godzin a przy...
§ sanepid, kelnerka (odpowiedzi: 2) Witam! Mam pytanie dotyczące wymogów sanepidu. Pracuję jako kelnerka/barmanka w lokalu serwującym burgery. Dziś przyszła Pani, twierdząca, że jest...
§ DG a sanepid (odpowiedzi: 3) Witam. Mam pytanie. Czy każda działalność gospodarcza wymaga zgłoszenia do sanepidu?
§ Sanepid ! ? (odpowiedzi: 2) Witam czy ktos sie orientuje jakie wymagania moze postawic sanepid w lokalu zaadoptowanym na pomieszczenie gastronimiczne- rożno za wszelkie...
§ sanepid (odpowiedzi: 2) Czy wynajmując restaurację muszę zgłosić w sanepidzie, że jestem nowym najemcą?


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:17.