:(

• Autor wątku Autor wątku sumamed
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

sumamed

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Szkoda, ze tak zamykacie tematy studentek medycyny np słonecznika23, bo mnie sie udało i poznałam własnie tutaj bardzo kochana osobę:), tak więc mozna:)na forum młodego lekarza chociaz to również nie agencja towarzyska mnostwo takich tematów i nikt sie nie czepia, pozdrowienia

sumamed napisał:
na forum młodego lekarza chociaz to również nie agencja towarzyska mnostwo takich tematów i nikt sie nie czepia
Ale tamto forum ma trochę inny profil. Coś podobnego jak tutaj Forum Młodych Prawników (tylko tam jest to o wiele bardziej rozbudowane). No i tutaj hmm... trzeba trzymać wysoki poziom merytoryczny jak przystało na jedno z najlepszych for o tej tematyce w języku polskim :lol:

sumamed napisał:
Szkoda, ze tak zamykacie tematy studentek medycyny np słonecznika23, bo mnie sie udało i poznałam własnie tutaj bardzo kochana osobę:), tak więc mozna:)na forum młodego lekarza chociaz to również nie agencja towarzyska mnostwo takich tematów i nikt sie nie czepia, pozdrowienia
Ha! Zaskoczę Cię, ja też tutaj poznałem kochaną osobę (bez ściemy)...ale nie zmienia to faktu że Forum Prawne to nie biuro matrymonialne...nie taki jego cel.
Ja swoją narzeczoną poznałem bo...he he mieliśmy inne zdanie w jedym wątku, a nie w drodze ogłoszenia ;)

Wiem,że to nie forum matrymonialne,ale jak napisała sumamed każda droga poznania się jest dobra:),więc nie rozumiem czemu taki sprzeciw. Poza tym z wypowiedzi moich poprzedników wynika,że to skutkuje. :D
Już większe prawdopodobieństwo spotkania mężczyzny gdziekolwiek indziej niż na CMUJ.
Uśmiechy dla Wszystkich:)

Liczymy, że przez te 3 lata znalazła już swoją połówkę.
Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót