1_co muszę zrobić żeby osob za przest zostały tymczasow areszt...

• Autor wątku Autor wątku zaq1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zaq1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
dzień dobry

mam mały problem otóż:
zostały popełnione na mnie kilka set przestępstw z udziałem różnych osób od kilku dziesięciu lat z udziałem różnych władz.
praw wygląda na to że przestępstwa poważniejsze działy się od roku 2004r-2007r. W czasie przestępstwa na mnie byłem znarkotyzowany i podawano mi siłą alkhol i bito. to sprawiło zanik pamięci. w ostatnich miesiącach od różnych osób dowiedziałem się o przestępstwie na mnie w mniejszych częściach.
po przemyśleniach wiem już prawie wszystko. tylko co muszę zrobić, żeby osoby które popełniły przestępstwo na mnie zostały jak najszybciej aresztowane. Dowiedziałem się że w rozprowadzają materiały nagraniowe z moim wizerunkiem z przestępstwa na mnie. jak ma wyglądać takie pismo.

druga rzecz zostałem kilkadziesiąt razy zgwałcony i mam podejrzenie, że zostałem zareażony wirusem... z moich ustalen MIejska Policja wie o tym ale próbuje jakiś sposób to zataić czy mogę ubiegać się o odszkodowanie tylko czy jedno razowo czy do końca życia. i czy mam prawo żądać od przestępców, który popełnili przestępstwo na mnie pewną kwotę rekompensaty (odszkodowanie). ?

chce sobie kupić broń palną z ostrą amunicją przed obroną, czy mam takie prawo i co muszę lub jakie warunki muszę spełniać, że muc mieć bron palną. wiem że trzeba mieć pozwolenie jak to się załatwia i gdzie takie pozowlenie.
omijając MIejską Policja po współudziałe i zatajeniu przestępstwa i różnych rzeczy nie wieże w polskie władze.
pismo chce wysłać do wyższych władz. chce dodać, że tu chodzi o kilka dziesiąt gwałtów na mnie, łapów od storny MP, włamania do mojego mieszkania, przymusowe podpisanie dokumentów...?
z góry dziękuje bardzo za odpowiedz.

dodam że

gdy dowiedziałem się o kolejnym przestępstwie na mnie to założyłem od razu sprawę sądową, ale sędzią nie pozwoliła na proces sądowy i oznajmiła, że przekaże wszystkim w sądzie żeby odrzucili moje pismo... zauważyłem , że pani sędzia wiedziała wszystko, ale to zataiła...
dziękuje za odpowiedz

Niezwłocznie zgłosic się do dobrego psychiatry. Jak najszybciej.

to co napisałem jest prawdą ...
jeżeli ktoś nie wieży no to niech nie pisze...

chyba to nie jest forum prawnicze ...
będę musiał się poradzić innych prawników...

nic dziękuje za odpowiedz

:(

czyli widzę ze każdą sprawę jaką pan rozpatruje to odpowiada pan formie "to nie forum psychiatryczne tylko prawnicze". według mnie wybrał pan zły zawód jeżeli jest pan prawnikiem. mam nadzieje, że wygrywa pan jakieś sprawy nic poradzę sobie jakość pismo w tym tygodniu lub następnym wysyłam do wyższych władz zobaczę to jak potraktują moje pismo...

prosiłbym o normalne odpowiedzi .... z góry dziękuje....

To moze ja tez dam ci jakas rade- rzeczywiscie poszuaj sobie jakiegos dobrego psychiatry, bo prawnicy to tu raczej nie pomoga.

Chory czy troll, niech ktoś zamknie ten temat.
Niczemu nie służy i nikomu nie pomoże.

Powrót