2 ubiezpieczniea OC :<

• Autor wątku Autor wątku Cas88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Cas88

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, mam pewien problem jak dla mnie dziwny otóż kupiłem samochód który miał polisę w unice do 8 sierpnia, zrezygnowałem i wypowiedziałem wszystko u nich i szukałem nowego ubezpieczyciela. na stronach internetowych złożyłem kilka zapytań o wyliczenie składki, dzwonili i pięknie cacy wszystko przedstawiali, w końcu nieszczęsne CU direct zadzwoniło i wyliczyło mi składkę poprosili o dane i emaila żeby wysłać ofertę, czas minął nic nie dostałem i niczego nieświadom złożyłem ubezpieczanie w innej firmie ( link4) dostałem wszystko do domu podpisałem i zapłaciłem. teraz po prawie 40 dniach Cu direct odzywa się i chce żebym zapłacił im zaległa składkę i chcą mnie zwać do sądów i bóg wie gdzie x_X czy to normalne ze jeśli dosłownie niczego nie podpisalem i nie dostałem mogłem z nimi zawrzeć umowę i zapłacić teraz podwójne OC T_T?? proszę o pomoc i rade.

Niczego nie podpisywałeś - śpij spokojnie :) Niech dzwonią, dzwonią..... Jak chcesz im zrobić na złość, to zbywaj ich jak najdłużej, niech sobie podzwonią :)

uf dzięki wielkie mam nadzieje ze niczego nie wymyślą :)

Powrót