286 kk ? prosze o pomoc!!

• Autor wątku Autor wątku Devon_ns
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Devon_ns

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,ponad 2 lata temu doszlo do sytuacji pobrania odemnie od pewnego czlowieka kwoty 1100zl odrazu wypisalem mu potwierdzenie z moim numerem dowodu i autentycznym podpisem, po ponad 2 latach gdzy kontakt z tym czlowiekiem byl utrudniony a ja chcialem zwrocic cala kwote,dostalem wezwanie na policje jako swiadek w mojej sprawie o paragraf 286,wezwanie dostalem pod koniec listopada zeszlego roku,wytlumaczylem sie,opisalem cala sytuacje policjant mi powiedzial iz narazie nie jestem oskarzony a jedynie podejrzany,przedstawilem wszystkie dowody ktore mialy stanowic plus w w tej sprawie na moja korzysc,a nastepnie nie dostalem juz zadnego wezwania,czlowiek owy odezwal sie dopiero dzisiaj iz ruszy ta sprawe,gdzie od calkowitego przyjecia kwoty pienieznej minelo juz 3 lata,rozmawialem z tym czlowiekiem i powiedzialem iz jesli przedstawi mi kwit stwierdzajacy iz pobralem jakakolwiek kwote od niego z moim autentycznym podpisem nie widze zadnego problemu sprawe mozemy zalatwic od miejsca, a on jedynie straszy ze ma nagrania swiadczace w ktorych sie przyznalem i podalem kwote,jak mam z tej sprawy wyjsc? chcialbym utrzymac czyste konto poniewaz przygotowywuje sie do zdawania egzaminow do policji(SPAP-u) w krakowie,pozdrawiam Rafal

A zwrócił mu Pan tę kwotę?
Jeśli nie, to czemu?

RE

NIE NIE ODDALEM,OD KIEDY MIALEM OSTATNIE PRZESLUCHANIE CZYLI ROK TEMU,POLICJANT ZADZWONIL DO MNIE I ZAPYTAL CZY MOZE PODAC MOJE DANE W CELU KONTAKTU TEJ OSOBY,ZGODZILEM SIE DO TEJ PORY TA OSOBA SIE NIE ZGLOSILA DO MNIE A JEDYNIE STRASZY JAK TAM JEGO SPRAWA

Powrót