4-ech windykatorów na raz

• Autor wątku Autor wątku DużyDłużnik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DużyDłużnik

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Dzień dobry dokładnie rok temu przyjechałem z Anglii i musiałem oddać dużo pieniędzy przez to wziąłem po dwa abonamenty w 4-ech sieciach komórkowych w ciągu jednego tygodnia aby oddać pieniądze. Teraz od kilku miesięcy atakuje mnie windykacja (nie mam z nimi żadnego kontaktu) co mogę zrobić aby w jakiś sposób umorzyć te zadłużenia? jest tego około 20 tys.

O umorzeniu możesz zapomnieć, bo sieci komórkowe w prezencie nie dają telefonów itd, zacznij spłacać, może będziesz miał szczęście w LOTTO...

Długi należy spłacać. Jeżeli interesuje Cię rzetelna porada musisz bardziej szczegółowo opisać sytuację.

Modlitwa ?
LOTTO ?
Długi należy spłacać ?

I to mają być profesjonalne rady na największym forum prawnym w Polsce :o

Bedek- jeśli ktoś bierze tyle abonamentów to musi wiedzieć że jakoś trzeba będzie je spłacić, lub zakłada z góry że ich nie będzie spłacać (ale wtedy po co zgłasza się na forum o pomoc). Pytanie "co zrobić aby umorzyć zadłużenie" zapewne jak i loco1 uważam za żart autora stąd taka a nie inna odpowiedź. Skomentowałeś nasze wypowiedzi natomiast nie widzę Twojej fachowej porady w tym przypadku. Długi się nie przedawniły, jedyne co przychodzi mi do głowy to aby autor poszedł do pracy (o ile jej nie ma) i zaczął spłacać...

Powrót