ABMAHNUNG WEGEN kara za pobieranie filmów z torrenta w niemczech.

• Autor wątku Autor wątku orbital77
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

orbital77

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam mam duży problem bedąc w Niemczech u rodziny w lutym sciągnełem z torrenta serial arrow odcinek bratva i odcinek legends of tomorrow dzisiaj tam przyszło pismo ABMAHNUNG WEGEN z Kancelari WALDORF FROMMER na zlecenie WARNER BROS. ENTERTAINMENT GMBH z nakazem zapłaty 1900 euro może ktoś wie jak złatwić tą sprawe jak obniżyć koszty albo jak się odwołać jedni piszą żeby nie płacić a inni że trzeba, może ktoś się spotkał już z takim przypadkiem z tego co wyczytałem że trzeba odesłać pismo Unterlassungserklärung o zaniechaniu czyli że wiecej nie będe pobierał treści warner bross ale co z tymi kosztami 1900 euro bo najgorsze jest to że pismo przyszło na dane mojego wujka własciciela łacza internetowego.Proszę o nie udzielaniu rad że mam to zapłacic czy coś w tym stylu bo mieszkam w Polsce i mnie nie stać na to.

Jakie mają konkretne dowody na to?
Z jakiej strony zassałeś w/w seriale?

Witam z tego co pamiętam to torrent pobrałem z www.limetorrents.cc Na razie mam kilka zdjęć słabej jakości tego wezwania.Mają jakieś logi widać to na fotce. W niemczech pojawiła się cała fala takich wezwań bo dużo o tym piszą w internecie niestety słabo znam niemiecki i tłumaczyłem to translatorem.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Wrzuć dokumenty w bdb jakości.

Powrót