Administacja forum

• Autor wątku Autor wątku Scarlett 123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Scarlett 123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
KSC jest to forum dla seniora.
Przynależę tam od prawie 3 lat i nigdy nie miałam żadnych kłopotów, do momentu przybycia na forum osób, które za wszelką cenę chcą być na świeczniku i zaczął sie konflikt z kilkoma userami, od których usłyszałam, że jestem pijaczką, schizofreniczką, nieudacznikiem życiowym i wszystkie możliwe obelgi. Ze swojej strony nigdy nikogo nie obraziłam, a starałam się jedynie bronić, a jeśli wysłałam prośbę na priv o zaprzestanie mobbingu i nękania mnie, moja korespondencja była publikowana na forum i dalej była "jazda" po mojej osobie, na co administrator reagował, ale z opóźnieniem i nie kasował wszystkich obraźliwych postów.
Upominał mnie, że konflikt należy rozwiązywać na prywatnej poczcie, co też czyniłam, ale jak nadmieniłam było to z powrotem publikowane na forum i kółko się zamykało.
Dzisiaj wstaję, wchodze na forum, a moje konto zostało zablokowane na okres 3 miesięcy, gdyż admin stwierdził kategorycznie moją winę.
Nadmieniam, że założyłam sobie drugi profil w celu zwrócenia uwagi, osobom mnie szkalującym, że powinni poczuć się do przeproszenia mnie, ale admin sugerując się moją prywatną, grzeczną korespondencją, że naruszyłam regulamin, a ja doprawdy ani razu nie obraziłam nikogo na tym forum, a jedynie się broniłam i broniłam swoją opinię, na tym forum.
Wykonałam telefon do administracji, gdzie zostałam zakrzyczana przez adminkę, ale na moją stanowczą prośbę, wymogłam, że przeniosła mnie do osób moderowanych, na okres 3 miesięcy, na co dla dobra sprawy i łagodnego zakończenia sporu z adminką przystałam, ale nie jestem do końca zadowolona, bo poczułam się jak w Korei.
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego tak postąpiono i czy to jest zgodne z uprawnieniami administracji, że jedni mogą być szykanowani, a szykanujący żyją sobie swobodnie.

Do Korei to jednak daleko... nawet Północnej.

Nie ma od takich decyzji instytucji odwoławczych, bo to forum prywatne, więc na dobrą sprawę admin jest tam zarządcą i może robić wszystko, ale w granicach prawnie dozwolonych.

Powrót