Ale-gratka Wezwanie do zapłaty-Rejestr Dłuzników-Prosze o pomoc

• Autor wątku Autor wątku Zofia1950
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zofia1950

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Witam,jakis czas temu ogłaszałem mieszkanie które chciałem sprzedac lecz nie pamietam czy ogłaszałem je własnie na tej stronie (alegratkaeu)

Dostaje własnie tego typu meile

Szanowny Panie!

Faktura została wystawiona na podstawie umowy zawartej za pomocą środków
elektronicznego przekazu tj. przez przesłanie formularza oraz akceptację
regulaminu.

Umowa zapewniała Panu darmową reklamę Pana nieruchomości przez okres 3
miesięcy z możliwością rezygnacji z usługi bez ponoszenia jakichkolwiek
kosztów w tym okresie. W związku z brakiem wypowiedzenia, umowa na mocy jej
postanowień przeszła w okres płatny.

Faktura została wystawiona w pełni zasadnie a umowa do dnia dzisiejszego nie
została rozwiązana.

Dalsze zwlekanie z uregulowaniem zobowiązań, skutkować będzie skierowaniem sprawy na drogę postępowania sądowego, co narazi Pana na znaczne koszty postępowania.

--
-----------------
Alegratka.eu

--
----------------
Ale-gratka

I najpierw zostaje obciazony kwota 1986 zł potem gdy wpłace 500 zł zostanie ze mnie zdjeta kara umowna i sprawa zostanie zakonczona

Zostaje zastraszany sądem i wpisaniem do rejestru dłuzników z tego co czytałem na forum przeciwko im toczy sie postepowanie odnosnie wyłudzen ?

Prosze o pomoc jezeli chodzi o takie wyłudzenie...

z góry dziekuje Panstwu

Ostatnia edycja:
Gdy Pisałem wiadomosci zwrotne iz nie posiadam takiej kwoty i wpłace 400 zł a 100 zł w przeciagu dwóch dni oni odpowiadali iz

Szanowny Panie!

W związku z faktem, iż termin płatności wyznaczony w wezwaniu do zapłaty minął w dniu dzisiejszym nie ma możliwości wydłużenia tego terminu jak i rozłożenia należności na raty.

W drodze wyjątku, możemy wyrazić zgodę na wpłatę kwoty: 400zł w dniu dzisiejszym a na kwotę: 100zł wydłużymy Panu czas zapłaty o 7 dni.

--

Prosze Panstwa o pomoc

Powrót