C
cocain39
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. 
05.06.2016 kupił telefon. Dziś 30.08.2016 on jeszcze nie przyszedł.
Warunki sprzedawcy:
Dane sprzedającego 1.Przedmioty wysyłane są do 72 h od momentu otrzymania wpłaty z magazynu zagranicznego dystrybutora. 2.Jesteśmy pośrednikiem pomiędzy kupującym a zagranicznym sprzedawcą. Kupując na naszej aukcji stajesz się importerem danego przedmiotu. 3.Czas dostawy to średnio 20 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty za przedmiot aukcji, jednak zastrzegamy sobie możliwość wydłużenia tego okresu maksymalnie do 39 dni roboczych. Czas ten wynika z możliwości przerw w pracy zagranicznych firm. 4.Przesyłka może zostać objęta procedurą celną i to kupujący jako importer jest zobowiązany do uiszczenia tej opłaty.
Sprzedawca mówi że paczka została zatrzymana przez urząd celny.
Zatrzymanie przez urząd celny 2016-07-09 03:27 WER Warszawa
Nie byłem poinformowany o czymś takim. Że paczka może być zatrzymana.
Czekam już 3 miesiące na ten telefon.
Pytanie czy mogę oświadczyć na sprzedawcę do policji ?
05.06.2016 kupił telefon. Dziś 30.08.2016 on jeszcze nie przyszedł.
Warunki sprzedawcy:
Dane sprzedającego 1.Przedmioty wysyłane są do 72 h od momentu otrzymania wpłaty z magazynu zagranicznego dystrybutora. 2.Jesteśmy pośrednikiem pomiędzy kupującym a zagranicznym sprzedawcą. Kupując na naszej aukcji stajesz się importerem danego przedmiotu. 3.Czas dostawy to średnio 20 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty za przedmiot aukcji, jednak zastrzegamy sobie możliwość wydłużenia tego okresu maksymalnie do 39 dni roboczych. Czas ten wynika z możliwości przerw w pracy zagranicznych firm. 4.Przesyłka może zostać objęta procedurą celną i to kupujący jako importer jest zobowiązany do uiszczenia tej opłaty.
Sprzedawca mówi że paczka została zatrzymana przez urząd celny.
Zatrzymanie przez urząd celny 2016-07-09 03:27 WER Warszawa
Nie byłem poinformowany o czymś takim. Że paczka może być zatrzymana.
Czekam już 3 miesiące na ten telefon.
Pytanie czy mogę oświadczyć na sprzedawcę do policji ?