M
mika890
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
Witam sprawa dość skomplikowana ale zaczne:Mój partner pracuje już drugi rok na umowę o pracę teraz 10 stycznia dowiedzieliśmy się że pracodawca przelał wynagrodzenie 60% do komornika nie wiedzieliśmy w ogóle za co dlaczego w kadrach powiedzieli ZA alimenty . Szok. I teraz mój partner rozwiodl się w 2011 roku zostały przyznane alimenty na synów po 350 zł na każde. OD 2012 ROKU partner wyjechał do NL i płacił dobrowolnie przez Western Union alimenty nawet dużo dużo więcej i właśnie 10 stycznia b.r dowiedzieliśmy że była żona go podała już w styczniu 2012 roku do komornika pomimo że dostawała kasę przez Western Union. Pojechaliśmy do komornika by wyjaśnić i umorzyli 40 tys (jeden syn zmarł w 2013 i następne umorzyli ( drugi syn z nami mieszka od 2013 września) i zostało 10 tysięcy i teraz musimy znaleść była żonę by pojechała do komornika żeby podpisała że otrzymywała te alimenty i zapłaci tylko partner koszta egzekucyjne. I proszę poradzić IR co zrobić jak ona zaginęła w akcji od 3 lat zero kontaktu już nie wiem co robić przecież nie będzie partner płacił dwa razy
dajcie jakąś odpowiedź