M
Misiekeg3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Chcialem zaczerpnac informacji w sprawie alimentow. Moja byla dziewczyna mieszka z moim synem w Polsce a ja od 12 lat w UK. 6 lat temu ustalilismy wspolnie dobrowolne alimenty w wysokosci 500zl ktore niedawno sam podnioslem do 650zl miesiecznie placone co miesiac bez opoznie nia. Po rozstaniu z byla dziewczyna ozenilem sie i mam dwojke dzieci i wszyscy mieszkamy w UK. Moja sytuacja finansowa poprawila sie i na chwile obecna mam ok £3500 - £4000 miesiecznie po podatku... £1600 stalej pensji i reszta to nadgodziny. Zastanawiam sie czy kwota alimentow moglaby sie drastycznie zmienic jesli moja byla partnerka dowiedzialaby sie o moich zarobkach ??? Jakie mniej wiecej sa koszty alimentow w Polsce w sytuacji posiadania 2 dzieci na utrzymaniu... ciezko mi sie kryc z zarobkami myslac o dosc czestych wizytach w Polsce zeby zobaczyc synka...
Byla dziewczyna rozniez wyszla za maz i maja wspolnie drugie dziecko....
Tylko prosze bez nagonki bo jak napisalem rozstalismy sie w zgodzie ale pieniadze robia z ludzmi rozne rzeczy
Pozdrawiam
Byla dziewczyna rozniez wyszla za maz i maja wspolnie drugie dziecko....
Tylko prosze bez nagonki bo jak napisalem rozstalismy sie w zgodzie ale pieniadze robia z ludzmi rozne rzeczy
Pozdrawiam