Alimenty za granicą

• Autor wątku Autor wątku KRÓLU
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KRÓLU

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam wszystkich,pracuję legalnie w uk,czy płacąc część alimentów komornik może mi zaległe ściągnąć z wypłaty w uk,dodaję że ostatnio polski są podwyższył mi na w przeliczeniu około 450 funtów,a za mieszkanie płacę 400,na życie nie zostanie nic,może odwołać się do sądu w uk ponieważ jestem już rezydentem tego kraju,dziękuję za radę pozdrawiam wszystkich

siema ja mam tez to samo i mam zalegle alimenty w polsce ale tak to juz jest u nas w polsce oni mysla ze jak jestesmy w anglii to mamy miliony a tak naprawde nikt niewie jakie tutaj sa oplaty 3/4 wyplaty to ja wywalam na rachunki przy zarobku 800funtów ale mądre glowy w naszych sądach to nic nie obchodzi a kobiety w polsce mogą robic nas zawsze w balona jesli sie prawo nie zmieni to my faceci alimenciarze polegniemy a mi sie rzygać chce jak kobiety chodzxa co chwile o podwyzke a same tyłka do pracy nie rusza bo wiedza ze facet bedący w angli na nie zapłaci i gdzie tutaj jest sprawiedliwosc a pamietajcie drogie mamy ze dziecko ma zawsze dwóch rodziców

Powrót