Alimenty

• Autor wątku Autor wątku djogorek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

djogorek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam, mam pytanie;)
mam 2 letnią córkę, ale nie mam zamiaru płacić i nie płacę alimentów, czy jak opuszczę kraj i zmienię obywatelstwo tak iz matka dziecka nie będzie miała na mnie namiarów, uda mi się uchylić od tego CHOREGO!! obowiązku??

z góry dziękuje pozdrawiam[/b]

[cytat:377l5c1p]
uda mi się uchylić od tego CHOREGO!! obowiązku??
[/cytat:377l5c1p]
Jak Pan sam pisze jest to obowiązek , więc odpowiedzał sobie Pan sam na pytanie ...że się nie da :D
Życzę powodzenia ...w uciekaniu bo to jedynie Panu zostało 8)

Popieram w chorym kraju chore przepisy,to Panstwo nas zmusza do ucieczek i do migania sie od placenia alimentow!!!

Uciekaj..mam nadzieję że Cię złapią.
Szkoda słów na takich <cenzura>

Pieniactwo się szerzy niestety... jak się człowiek o dziecko postarał, to trzeba wziąć na siebie obowiązek i na nie płacić!

[cytat="Kris84"]Pieniactwo się szerzy niestety... jak się człowiek o dziecko postarał, to trzeba wziąć na siebie obowiązek i na nie płacić![/cytat] Ja pytałem czy mogę się z tego wymigać a nie o Pana zdanie na ten temat, :x

[cytat="djogorek"][cytat="Kris84"]Pieniactwo się szerzy niestety... jak się człowiek o dziecko postarał, to trzeba wziąć na siebie obowiązek i na nie płacić![/cytat] Ja pytałem czy mogę się z tego wymigać a nie o Pana zdanie na ten temat, :x[/cytat]
Nikt Ci na to nie odpowie...nie marnuj naszego czasu. Żegnam!

Powrót