alimenty

• Autor wątku Autor wątku robercik 12345678
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

robercik 12345678

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
płaciłem alimenty sam do listopada pocztom mam nato potwierdzenia niedokonca w terminie poczym zostalem poinformowany ze ex idzie do komornika wiec w grudniu wstrzymalem przelew w styczniu ex wystopiła o alimenty u komornika za listopad i grudzien oczym zostałem poinformowany przes komornika.w styczniu bylem u komornika i zaplaciłem za grudzien istyczen razem zebym niemial problemu i poprosiłem komornika o wyjasnienie z jakiego powodu mam płacic za listopad skoro zaplaciłem i pokazałem potwierdzenie.komornik zajoł sie sprawom i po 5 miesioncach przysłał mi powiadomienie ze ex nieraczyla wstawic sie do niego z wyjasnieniem tego faktu i dlatego musze zapłacic te alimenty.zaznacze ze systematycznie od stycznia płace przes komornika sam dobrowolnie bo sie z nim dogadałem zeby niemiec wiecej problemuw.moje pytanie co takiej osobie grozi za wyłudzenie?i czy sp cywilna rozwionze problem

rozumiem, że alimenty masz zasądzone przez Sąd? Napisz od kiedy tzn jak masz napisane w orzeczeniu Sądu? kiedy dokładnie dokonałeś wpłat i czy w tytule napisałeś że są to alimenty?

Powrót