K
kowaliksulak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Chciałabym zasięgnąć porady w następującej sprawie. 31 stycznia kupiłam na allegro od osoby prywatnej buty, kurtkę i kilka bluzek. Łącznie 5 aukcji za pomocą opcji KUP TERAZ. Wcześniej zapytałam Sprzedającego o koszt przesyłki w przypadku zakupu z kilku aukcji, odpisał, że jest to 15 zł. Przy każdym przedmiocie była podana kwota przesyłki 12 zł i maksymalnie w paczce 1 sztuka. System naliczył więc kwotę do zapłaty 46zł za towar plus 60zł za przesyłkę. Poinformowałam o tym Sprzedającego i napisałam, że mogę wykonać tradycyjny przelew, jeśli poda dane. Przesłał numer konta, na który przelałam od razu kwotę 61 zł (45 za towar plus 15 za wysyłkę).
O wykonanym przelewie poinformowałam Sprzedającego mailem. Towaru do dziś nie otrzymałam. Sprzedający nie odpowiedział na żadnego z moich maili ani nie odebrał telefonu mimo wielokrotnych prób połączenia z różnych numerów.
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
O wykonanym przelewie poinformowałam Sprzedającego mailem. Towaru do dziś nie otrzymałam. Sprzedający nie odpowiedział na żadnego z moich maili ani nie odebrał telefonu mimo wielokrotnych prób połączenia z różnych numerów.
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.