Allegro Intrum Justita

• Autor wątku Autor wątku mateusz102
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mateusz102

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam!!! Mój problem polega na tym, że posiadam na allegro zadłużenie ok. 40zł i sprawa została skierowana do firmy windykacyjnej Intrum Justita. Przedstawiciel tej firmy dzwonił do mnie i podał numer konta na jaki mam wpłacić pieniądze i oczywiście wpłaciłem(posiadam potwierdzenie przelewu). Okazało się, że ten pan pomylił numer konta i wpłaciłem pieniądze komuś innemu. Po kilku dniach zaczeły się telefony abym uregulował zadłużenie, lecz za każdym razem podają mi inny numer konta. Chcąc nawet wpłacić ponownie pieniądze, gdyż jest mi bardzo potrzebne konto na allegro, nie wiem na który numer konta bankowego mam wpłacić. Myślałem nawet aby wpłacić pieniądze nie przez firmę windykacyjną, lecz bezpośrednio na konto tworzące się przy rejestracji na allegro. Proszę o pomoc. Z góry Pozdrawiam!!!

daj mi swój numer telefonu, tez podam tobie numer konta. może być nawet 5 pln, abym miał na piwo. a tak serio - niech wyślą tobie poleconym ten numer konta. na telefon, to możesz ewentualnie umówić się na piwo.
konto na allegro jeszcze masz? przecież tam masz nr konta do wpłat za usługi. myśl!

Wpłacaj tylko na konto podane w Allegro - pamiętaj nigdy ale to nigdy nie wpłacaj na konto Intrum bo zanim oni przekażą pieniądze to potrwa, a Ty nie będziesz mógł korzystać z konta Allegro oni tylko działają na zlecenie Allegro to nie jest dług który należy do nich. Jak następnym razem zadzwonią to powiedz że dług spłaciłeś bezpośrednio

Powrót