Allegro negatyw i brak towaru

• Autor wątku Autor wątku fotopasja
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
fotopasja

fotopasja

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam jako nowy na forum

Zamówiłem jakieś 2,5 tygodnia temu buty na allegro wybrałem sposób dostawy za pobraniem Wysłałem emaila po tygodniu do sprzedawcy dlaczego towaru jeszcze nie ma stwierdził ze został wysłany do dzisiaj tak jest ze towaru niema.
Poprosiłem o podesłanie jakiegoś dowodu wysłania itp , sprawdzałem na poczcie i zero kontaktu ze sprzedającym w końcu nie wytrzymałem po okresie ignorowania i zgłosiłem sprawę do centrum sporów allegro oraz wystawiłem negatywny komentarz . treść poniżęj

Sprzedający typowy oszust inaczej tego nie można ująć rosnące w znacznym stopniu negatywne komentarze o tym świadczą Czekałem na buty ponad 2 tygodnie jak do tej pory nic nie doszło , idota który bawi sie poważnymi ludzmi .

Teraz zaczyna mnie straszyć że jeśli nie osunę komentarza to mnie załatwi itp sąd i te sprawy .Może i faktycznie troszkę za ostro napisałem jesteśmy tylko ludźmi jakie są szanse sprawy w sądzie .Jak się bronić

dziękuję

no to niestety musisz usunąć komentarz bo go publicznie obraziłeś ... jesli wystawiasz negatywa to bez wulgaryzmów i bez oszczerstwa ... oszust OK bo miał wysłać .. nie wysłał więc Cie oszukał ale ze idiota to nie ... także unieważnić komentarz i tyle.

nie mozna kogos obrazac skasowaqc ten komentarz.Co do oszusta tez bym sie nie zgodzil bo co innego ze kase dostal a nie wyslal tu mozna powiedziec ze nie wywiazuje sie z zamowien

Powrót