Allegro oszust.

• Autor wątku Autor wątku flushdraw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

flushdraw

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam,kupiłem na allegro przedmiot od osoby prywatnej jednak dziś mija szósty dzien od zakupu ,a sprzedający nie wywiazął się z transakcji jutro mam zamiar zgłosić sprawe do obsługi allegro.Przedmiotem aukcji jest suma 200 dolarów,które kupiłem po dobrym kursie 2.30pln za $:)po zatwierdzeniu zakupu"kup teraz"przelałem sume 460pln na konto portfela internetowego moneybookers,na dowód zakupu mam jedynie meila zwrotnego z mojego konta MB,że pieniądze zostały przelane pod wskazany adres.Kontrahent miał mi przelać pieniądze na konto z jednego z pokeroomów:)i teraz moje pytanie,czy jeżeli skieruje sprawe do obsługi allegro a następnie na policje to czy nie zamienie się z poszkodowanego w współwinnego??Wiadomo poker.. .pieniądze:)Granie w pokera on-line w polsce jest nielegalne tyle,że ja nigdy na kase w pokera nie grałem,a pieniądze chciałem wypłacić za miesiąć lub dwa gdyż wypłaty z tego pokeroomu sa obecnie zablokowane("afera czarnego piątku w stanach")Pieniądze chciałem poprostu zamrozić.Dziękuje i prosze o odpowież.Pozdrawiam

flushdraw napisał:
)Pieniądze chciałem poprostu zamrozić.

jasne...dalej uważaj że w Policji, Prokuraturze, Sądach to idioci pracują...

Sami to może nie ale kilku by się znalazło,a ty jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to się nie odzywaj,a nie głupie uwagi wypisujesz.

flushdraw napisał:
Sami to może nie ale kilku by się znalazło
Ale ci co są w policji po gimnazjum się takimi sprawami nie będą zajmować (na nieszczęście wielu).

Nadal niczego nowego się nie dowiedziałem.

Dowiedziałeś sie ze za inteligentny nie jestes, allegro ci odpisze ze mozesz skierować sprawe na policje, ponadto handel walutą na allegro jest niezgodny z regulaminem

Dowiedziałem się,że to nie temat na to forum strasznie tu gburowato.Zamykam temat.

O, masz uprawnienia moderatora?

Chyba nie ma bo temat nadal otwarty :D Ale może ktoś zaraz zamknie.

Powrót