M
MateuszMotocykle
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam jestem tu nowy na tym forum nie wiem czy w właściwym dziale napisałem ten temat a mam taki problem sprzedałem komplet plastików do skutera i jeden z tych plastików bym trochę matowy i miał zaciek fakt mogłem powiedzieć kupującemu ale mi nie przeszkadzało i zupełnie o tym zapomniałem a on napisał sprawę do allegro że plastiki miałby być w bdb stanie a w aukcji było tak napisane <Witam mam do sprzedania czache do sr pług składający się z 2 części gril ogon plastik pod siedzenie pasażera pług ma ułamane 2 zaczepy ale nie wisi trzyma się dobrze> i 30 dni mineło od tamtej aukcji i allegro do mnie napisało <został automatycznie zakończony po 30 dniach jako nierozstrzygnięty. Użytkownik, który założył spór został poinformowany o możliwości kontynuowania wyjaśniania sprawy. Jeżeli z niej skorzysta, skontaktujemy się z Tobą.
Jeśli kontrahent będzie kontynuował wyjaśnianie sprawy, otrzyma informację o możliwości skorzystania z profesjonalnej pomocy niezależnej kancelarii prawniczej.> i co ja mam w tej sytuacji zrobić ?
Jeśli kontrahent będzie kontynuował wyjaśnianie sprawy, otrzyma informację o możliwości skorzystania z profesjonalnej pomocy niezależnej kancelarii prawniczej.> i co ja mam w tej sytuacji zrobić ?