V
vangrand
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Piszę, ponieważ jestem zaciekawiony, czy serio działanie takie jest zgodne z prawem, czy też nie. Mianowicie chciałem na tej aukcji: 20000 COINS CSGOPOLYGON (6654033813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zakupić coinsy do strony związanymi ze skinami w cs:go. Niestety nie doczytałem ostatniej linijki i takie tego są konsekwencje. "Wysyłam zdjęcie coinsów a nie realne punkty do gry.". Czyli zamiast rzeczywiście wysłać mi coinsów Pan ten wysłał mi po prostu screen shota tych zdjęć. Coinsy ogólnie wysyła się poprzez steam id nawet Pan ten dodał jedno zdanie związane z tym "Wysyłka odbywa się w sposób następujący: Po zakupieniu w wiadomości do sprzedającego należy wysłać swój steam id 64 składający się z 16 cyfr.". Po co mu ten steam id skoro w ogóle nie wysłał mi tych coinsów? Jeżeli rzeczywiście miał jedynie wysłać mi zdjęcie to po co dodawał to zdanie? Czy ona może mi pomóc odzyskać pieniądze. Chociaż w sumie nie mam na co liczyć, kwota nie jest duża znając życie pracownikom allegro nie będzie się nawet chciało na to zerkać. Dodam również, że z owym Panem (trochę go strasząc) ugadaliśmy, że zwróci mi on pieniądze, ale niestety 7 dni i zero odpowiedzi z jego strony. Liczę choćby na odpowiedź w tej sprawie pozdrawiam i dziękuje.