Allegro Przesyłka Pobraniowa

• Autor wątku Autor wątku beniu327
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

beniu327

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jak zamówiłem przesyłką pobraniową etui do telefonu lecz okazało się że allegrowicz ma niepokojące opinię typu że etui przyszło komuś uszkodzone itd , jak allegrowicz pisze że jak przeleję/zamówię pobraniem do godziny 14 a zamawiałem o godzinie 16 , to mogę anulować przed wysyłką jeszcze umowę ? wysłałem do niego w tej sprawie email , jakby chciał zwrot kosztu to mówię że mógłbym oddać te 5 zł naliczone , bo chyba gorzej byłoby gdyby już wysłał ? .

Kupiłem etui na allegro , wybrałem opcje odbioru pobraniowo kurierem , i chciałbym się dowiedzieć czy jak allegrowicz napisał że wysyła do godziny 14 ( a kupiłem ok godziny 16 ) to czy mogę anulować zakup jak jeszcze nie wysłał ? , napisałem do niego emaila że jednak anuluję zakup i wyraziłem chęć zwrócenia kosztów prowizji allegro czyli 5zł

Nie było potrzeby do zmartwienia , allegrowicz anulował transakcję i powiedział że nie muszę mu oddawać za prowizję ;) , :grin::grin: teraz to przekonuję się że na allegro są normalni ludzie

Dokładnie , choć ja jak coś sprzedaję to mam problemy też takie że ktoś coś kupuję a nie płaci ale zazwyczaj rozumiem sytuację ale też jak ktoś kupuję dla zabawy coś za 2,5tyś zł 3 razy ten sam allegrowicz to już wkurza ;)

Powrót