M
marczyk997
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Witam tydzien temu sprzedalem na allegro kola do auta poprzez kup teraz w opisie aukcji napisalem wszystko co jest potrzebne tj.paramtery felg ,opon itd. byly rowniez oczywiscie zdjecia.Kupujacy dzwonil przed kupnem wypytujac oczywiscie o kola mowil ,ze mu sie bardzo podobaja i chce jak najszybciej je miec wiec przelal mi pieniazki wyslalem mu kola gdy do niego dotarly dzien pozniej zadzwonil do mnie i powiedzial ,ze felgi mu sie nie podobaja bo zle wygladaja na jego aucie od razu mowiac,ze wysyla mi je spowrotem i chce pieniadze za calosc i ze ma 10 dni na zwrot na co ja odpowiedzialem ze widzial zdjecia jak to wyglada na identycznym aucie do jakiego on chcial to zalozyc ,ale on myslal ze w rzeczywistosci bedzie inaczej.. Odparlem mu,ze nie mam pieniedzy aby mu je zwracac byla to nie mala kwota bo 2 tys. A ja dzien po wysylce kupilem sobie za te kwote inne felgi do swojego auta . Nie mam pieniedzy aby mu je zwrocic, rowniez nie chce przyjmowac zwrotu ,poniewaz dla mnie to nie zaden powod . Czy musze przyjac te kola spowrotem? Wiem,ze nie ale co dalej jesli kupujacy to gdzies zglosi?