Anonimy

• Autor wątku Autor wątku XerxesC
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

XerxesC

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam, nie wiem czy to w dobrym miejscu umieszczam, ale w razie czego licze na pomoc moderatora.
Od kilku dni dostaje cos takiego:

"Wracam nieudaczniku by uprzykrzyć ci twój i tak posrany przez samego siebie żywot. Wieczory coraz dłuższe, ciemność jest moim sprzymierzeńcem. Rozglądaj się uważnie może uda ci się cos wypatrzyć."
--------------------------------------------------------------------------------
To, że się doczekasz możesz być szczurze pewien. Trzeba było siedzieć w swojej czarnej norze i nie wychylać ryja.

PS Możesz do mnie się zwracać w rodzaju męskim bo w przeciwieństwie do Ciebie jestem facetem.
-----------------------------------------------------------------------------------
Byly wczesniej inne, ale kasowalem... te sa jakby ostrzejsze.
Czy z tym cos nalezy zrobic?
Z prawnego punktu widzenia?
No i jeszcze sapanie do sluchawki, ale jak mi juz wiadomo - sapac moze kazdy i kazdemu.
Bardzo prosze o porade.
XC

to treści emaili? SMS'ów?

ile ich było i w jakim okresie?

To tresci majli, sms byly nieco bardziej obsceniczne, i chyba nie warte cytowania. Majle z dwoch dni, ale calosc ciagnie sie od stycznia.
xc

idz na policję
wydarzyło się coś,że ktoś tak się wku...rzył na Ciebie?
Co to znaczy,że obsceniczne?

Policja powiedziala, ze pierdolami sie nie zajmuja...
A ja jestem z edukacji, wiec - podejrzanych moze byc masa i juz. Czekac. :) Na rozwiniecie. Fakt - do 1 pazdziernika byl spokoj, ale - patrzac na statystyki chorob psychicznych - nie wieje optymizmem...
xc

:D :lol: :ok: Podoba mi się Twoje podejście do tematu
a,tam pod tym wulgaryzmem,to co jest?Bo chciałabym wiedzieć kim policja nie chce się zajmować?

przepraszam cenzora.. slowo nie bylo wulgarne, przynajmniej w potocznym znaczeniu - inna wersja slowa bzdura, głupota... nic wielkiego. Problem, to fakt ze pracujac w swoim fachu musze miec telefon wlaczony, a sapanie o 3.30... irytuje. Wylaczenie nie wchodzi w gre. A "ktos" dzwoni z coraz innych numerow - koszt karty to chyba 5zl.. tak wiec - pytam, moze ktos cos sensownego doradzi.
-------------------
Ale zapytam inaczej: czy to sa juz grozby? czy tylko majaczenie frustrata?
Moze ktos z wiedza prawną i zacieciem psychologicznym udzieli fachowej porady?

nic bardziej sensownego nie wymyślimy.Wg mnie powinieneś upierać się przy swoim i próbować za wszelką cenę być wysłuchanym na policji.Faktycznie,to wątpliwa przyjemność od stycznia dostawać takie milusie esy i do tego wysłuchiwać czyjegoś sapania.Nie weźmiesz przecież sam sprawy w swoje ręce,bo potem usłyszysz,że trzeba było to zgłosić...

cos gościu bardzo ale to bardzo mocno kręcisz

przeciez zacytowane przez ciebie:
"To, że się doczekasz możesz być szczurze pewien. Trzeba było siedzieć w swojej czarnej norze i nie wychylać ryja.

PS Możesz do mnie się zwracać w rodzaju męskim bo w przeciwieństwie do Ciebie jestem facetem. "

to są odpwoiedzi
a jesli odpiwedzi to znaczy że to ty musiałes cos do tego kogos napisać (np. obscenicznego)
a może nie tylko napisałeś a

zrobiłes coś bardzo złego!!?!!
a teraz trzesiesz ze strachu portkami

to, że więzienia są pełne niewinnych ludzi jest ogólnie wiadome

idź na policje i powiedz dokładnie co i jak :wink:

Re:

Nic "gosciu" nie krece, niezbyt ciekawej "gosciu" formy uzywasz. Policja przejela sprawe i jest swiety soikoj.
Dziekuje - wiem ze dosc dawny czas - za porade.
Dla "goscia" ktory twierdzil ze krence - jak cie dopadnie kiedys telefonem czysty schizofrenik, tez bedziesz mial niezle zycie - nie polecam. Przy okazji - poczytaj o schorzeniach ktore dotykaja duza czesc naszych rodakow.
pzdr
XC

Powrót