Areszt Śledzczy w Działdowie

• Autor wątku Autor wątku Patryk G.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Patryk G.

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam.

Chcialbym dowiedziec sie o areszcie w/w temacie. Czy mial ktos stycznosc z tym aresztem sledczym ? Poniewaz ostatnio bliska mi osoba z rodziny, zostala tam przetransportowana z AŚ w Zabrzu. Bylbym bardzo wdzieczyny za napisanie mi jakich kolwiek informacji. Jest to dla mnie naprawde wazne, list zostal juz wyslany chociaz jestem swiadomy w jakim czasie one dochodza tak wiec wolabym dowidziec sie czegos wczesniej.

Z gory dziekuje serdecznie i niezwlocznie oczekuje na szybka odpowiedz :!:

Re: AŚ DZIAŁDOWO !!

Działdowo!! to przeciez warmińsko-mazurskie,mam rodzinke na mazurach ,powiedzieli że jest to areszt jak każdy inny.Tylko że ze świeższym powietrzem na spacerniku :) Bo wiadomo Zabrze-śląsk.Czyżby on był chłop z Mazur ,ze go tyle setek km wieżli??

Dokładnie z Ciechanowa, przynamniej nie bedzie sie truł Slaskim powietrzem... Chociaz wolabym zeby byl aresztowany tymczasowo w Zabrzu. Dzieki ze chociaż Ty odpisales :)

Niema za co ,poprostu pierwszy raz spotkałam sie ze ktos pisał o Zabrzu ,bo mój T tam przebywa od prawie 7 m-cy.Niezaciekawie jest mieć kogoś tak daleko w areszcie.Czy ma tam jakąś rodzine?

Powrót