A
anusiak135
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
witam mam taki problem , dostalem wezwanie na komende jako swiadek na przesluchaniu przyznalem sie do winy ze dawalem lapowke za pozytywny egzamin na prawo jazdy , teraz widze ze mnie policja obserwuje i mam tel na podsluchu , od tyg mam tylko mysli samobojcze , jezeli pojde siedziec moj ojciec nie przeezyje tego , jezeli jemu cos sie stanie to wiadomo co ja zrobie , sprawa wygladala tak ze przyznalem sie i powiedzialem ze instruktorwi dalem lapowke , moje pytanie czy w tej sytuacji jak jestem pod obserwacja policji czy zostane aresztowany w sposob jak to bylo z prezesem zusu teraz? czy moge uniknac aresztowania tymczasowego ? na przesluchaniu niebede mial adwokata czy przesluchanie jest nagrywane ? czy tylko na pismie bo jezeli tak to prokurator moze nie wpisac moich prosb zwiazanych z ojcem , a wtedy ............ w jednym momencie spapralem cale swoje zycie
PROSZE PILNIE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siedze teraz w pracy sam i niewiem czy czegos sobie nie zrobie z gory bbardzo dziekuje za jaka kolwiek odpowiedz wiem ze moze prokurator moze zast dozor policyjny ale czy jest to mozliwe w moim przypadku ? jestem narazie jedynym swiadkiem w tej sprawie , sledztwo chyba sie zaczelo od kiedy sie przyznalem czy jest kjakas mozliwa forma wspolpracy z policja zeby uniknac aresztowania , naczytalem sie o tych aresztach i stad te mysli teraz mam DZIEKUJE BARDZO Z GORY ZA ODPOWIEDZI
POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!
POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!