Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dzis mój były maz został zatrzymany przez policje ,za nie wywiazanie sie z alimentów .Nasze dzieci sa juz dorosłe , a nawet mieszkaja z nim , poniewaz ja załozyłam nowa rodzine .Maz miał komornika i wiem ,ze jakies pieniadze mu wpłacal to było rok temu i była to tylko jakas czesc zadłuzenia .W zwiazku z ty ze eksmąż nie posiada stałego meldunku ( wynajmuje mieszkanie ) i ma tymczasowo zawieszona działalnosc , nie otrzymywał zadnych wezwan w tej sprawie , ale musze tez dodac ze sie nie ukrywał .Wczoraj była u mnie policja i poinformowałam o tym meza , dlatego tez dzis rano sam stawił sie na policje .Jak mnie poinformował syn został zatrzymany na 180 dni do tego czasu ma miec postawione zarzuty , nic wiecej nie wiem .Moje dzieci które z nim mieszkaja sa przerazone obawiaja sie ze ojciec te 6 mc w areszcze spadzi .Mam pytanie jak takie sprawy wygladaja , czy rzeczywiscie nie uniknione jest odbycie tego 6 mc aresztu? jak długo bedzie czekał na postawienie zarzutów i wyrok ? a moze jest mozliwosc zamienienia aresztu na nadzor policyjny ?.Bardzo prosze o odpowiedz , bo nie wiemy co robic , nie mamy z nim zadnego kontaktu.