Asystent prokuratora

• Autor wątku Autor wątku Ciuniek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
C

Ciuniek

Użytkownik
Odpowiedzi
76
Nie wiem co się stało ze starym wątkiem, ale nie mam do niego dostępu. Czy ktoś jeszcze jest w takiej sytuacji? Jeżeli to tylko chwilowy problem i wszystko wróci do normy to proszę o skasowanie tego wątku.

Ja tez sie zastanawiam co sie stało z tamtym wątkiem...

Oby to był tylko chwilowy problem bo informacje były naprawdę przydatne...

To nie miejsce na omawianie problemów gospodarczych. Tamten wątek już nie wróci. Ten jeśli wyjdzie po za ramy FP podzieli jego los.

Czlowieku, watek z masa przydatnych informacji dotyczacych zawodu asystenta prokuratora i ty go kasujesz, gratuluję.

Masą spamu, zbędnych polemik i tematów nie mieszczących się w ramach tego Forum. Tyle offtopu w tym temacie. Trzymajcie się ram regulaminu FP, Ty jesteś szczególnym przykładem zakładając kolejne konta na Forum.

Dla mnie było to źródło cennych informacji,których nigdzie indziej nie można było znaleźć, wystarczyło wykasować jedynie zbędne komentarze, które naruszały regulamin, ale nie moje małpy i nie mój cyrk :)

To zaczynamy od nowa :)

Czy może ktoś się podzielić wrażeniami z konkursu? Na co warto zwrócić przede wszystkim uwagę? Czy poziom poszczególnych testów różni się od szczebla prokuratury, do której się startuje?

Proszę przywrócić stary wątek!!!

Przepraszam ale to forum jest dla userów czy dla moderatorów?

Jak tak to jeszcze trzeba było skasować wątki o aplikacji ogólnej. Tam to dopiero się działo.

Iversen_88 napisał:
Przepraszam ale to forum jest dla userów ...
Zapraszam do dogłębnej lektury regulaminu FP. Tutaj nikt nie "pracuje" tylko działa w ramach własnego wolnego czasu i chęci, a przebijanie się przez zbędny spam i offtop generowany przez Was wyczerpuje je nadmiernie. Zdyscyplinujcie sami siebie to niepotrzebne będą takie działania.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót