A
Ahnionrath
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Pisze poddenerwowany. Założyłem konto junior (mniejsza o to) znalazłem konsole za 1zł ps3 z 46 grami wystawiony przez błąd. Na pytanie zadane odpisał na e-mail cos w stylu "uległo uszkodzeniu ale nowy PODOBNY (taki sam zdjęcia itd.. Opis..) wystawiono i zaprasza do licytacji. Do tego dzwonilem i ze mi nie sprzeda za zlotowke. Salem mu spokój ale zadzwonilem i spytalem się czy wiedział o tym bledzie w trakcie wystawiania. Ale nie odpowiedział na pytanie. Później zadzwonilem jeszcze raz nalegajac ze "dam sobie spokój ale mnie nurtuje czy PAN wiedział" a on ze nie. Mam to nagrane
do tego ignorował mnie i moje prośby. Usprawiedliwiał się ze "jakby PAN kupił dom za 5zl to by mi PAN sprzedal?" czy to nie jest przestepstwo napisanie "uszkodzony, ale inny podobny (w rzeczywistości taki sam) zaproszenie do licytacji. I wystawienie tego jeszcze raz? Nawet groźby oskarżenia o stalking (dzwonilem z 30 razy nic, zmienilem numer odebrał i wtedy ze stalking. Nawet nie raczył wyjaśnic ze błąd. Do tego o nim nie wiedział. Proszę o pomoc. Pamiętajmy wspólnie o darmowej pomocy prawnej allegro.
Ps. Ludzie tak robią ze jak nie chcą sprzedać pisza ze uszkodzone i tyle. Ale to jest 2000 złotych.. Chciałem łac na ugodę i zrzec się tam z 20 parę gier (sportowych) i mikrofonów itd. Konsola ps3. Co p tym sadzicie?
Pisane z telefonu.
Ps. Ludzie tak robią ze jak nie chcą sprzedać pisza ze uszkodzone i tyle. Ale to jest 2000 złotych.. Chciałem łac na ugodę i zrzec się tam z 20 parę gier (sportowych) i mikrofonów itd. Konsola ps3. Co p tym sadzicie?
Pisane z telefonu.