E
elrasz
Witam mam taki problem. Wystawiłem na allegro kompletny silnik do forda w dziale części samochodowe silniki benzynowe Tytul aukcji brzmiał: Tanio ! Okazja ! Ford 1.8B 115DOHC! Na aukcji zrobiłem opis Przedmiotem aukcji jest silnik taki i taki za tyle i tyle cena podana w opisie. Do opisu dodałem że posiadam jeszcze inne czesci gdzie je wymienilem i przy kazdej czesci podalem cene. Aukcje ustawilem jako licytacje od 1zł po to by zachecic do odwiedzania aukcji. Dwa dni przed koncem licytacji zalicytował jeden allegrowicz za 1zł i wygrał tą aukcje co dopiero zaobserwowałem po zakonczeniu aukcji i teraz on twierdzi ze kupil ode mnie samochod marki ford mondeo za 1zł co według niego wynika z tytułu pomimo tego ze przedmiotem aukcji był silnik i teraz zaczyna mnie starszyć konsekwencjami. Druga sprawa jest taka że silnik ten sprzedałem koledze w tym samym dniu co wylicytował go ten uzytkownik na allegro tylko ze ja o tym nie wiedzialem bo nie zagladalem na poczte. Aukcji nie usuwalem z takiego wzgledu ze przedstawilem ze posiadam jeszcze inne czesci do tego samochodu. Na aukcji napisalem zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny ale ten uzytkownik z tego nie skorzystal. Prosze mi powiedzieć co mam poczac z tym uzytkownikiem. Pozdrawiam
Ostatnia edycja: