M
malinka2010
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
witam serdecznie chciałabym zapytać jaka kara grozi mi za taką sytuację i czy takowa mi grozi. Na jedyn z portali gdzie mozna kupowac ciuszki wystawiłam aukcję za 1 złotych (w sumie użytkowaniczki zaznaczają , że nie ma czegoś takiego jak wpisanie kwoty 1 zł i negocjacja)
można powiedziec ze nie doczytałam regulaminu albo nie jest to wprost tam zaznaczone!!! Nieswiadomie zrobilam tak:
Wpisalam 1 złotych i dodałam na dole ze cena do uzgodnienia bo przeciez to logiczne ze sprzedaje nową rzecz i nie jest ona warta 1 zlotych skoro kosztowala np 100 złotch w sklepie. Więc mozna powiedziec osoba skorzystala na mojej niewiedzy i kupiła przedmiot nie wysłała mi pieniązków sprawa utknęła w tym pkt. Czy ktos spotkał się z czymś takim ??
dodam ze z osoba ktora dokonala zakupu nie moge sie dogadacmożna powiedziec ze nie doczytałam regulaminu albo nie jest to wprost tam zaznaczone!!! Nieswiadomie zrobilam tak:
Wpisalam 1 złotych i dodałam na dole ze cena do uzgodnienia bo przeciez to logiczne ze sprzedaje nową rzecz i nie jest ona warta 1 zlotych skoro kosztowala np 100 złotch w sklepie. Więc mozna powiedziec osoba skorzystala na mojej niewiedzy i kupiła przedmiot nie wysłała mi pieniązków sprawa utknęła w tym pkt. Czy ktos spotkał się z czymś takim ??