auto z belgii

• Autor wątku Autor wątku tomaszekw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomaszekw

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam niewiem czy w dobrym dziale jestem, otoz znalazlem na stronie internetowej auto w okazyjnej cenie napisalem meila do wlasciciela ten prosil mnie o imie nazwisko i adres w polsce ze auto zarezerwuje a ja mam do niego zadzwonic i dogadac szczególy, na drugi dzien poprosilem znajoma osobe ktora rozmawia po francusku z eby do niego zadzwonila- odebral wlaciciela jakis zanjomy mowiac ze ok auto jest tak jak na zdjeciach i powiedzial ze za 2 dni przywiezie mi je do kraju, otoz ja chcialem sam po nie jechchac, zrozumialem ze cos nie tak i powiedzialem ze nie che auta rezygnuje.za 2 dni potem dostalem wiadomosc na meial ze za 2 dni on przyjedzie do mnie do domu. i tu pytanie nie musze kupowac tego auta przeciez mu nic nie podpisywalem i wogole oile naprzawde przyjedzie,ani placic mu za przyjazd jak mi sie auto nie bedzie podobac. bo watpie ze francuz na tyle mily ze jechal na urlop i akurat postanowil mi wlasnorecznie dostarczyc auto -zbyt piekne zeby bylo prawdziwe, a jesli nawet to co musze miec jakie dokumenbty od niego zeby w p[elni legalnie zarejestrowac itd, doiwod umowe kuopna sprzedzy , czy potrzebne tanlice rejestracyjne dla mnie, jesli zadzwonie na policje to czy oni udziela mi informacje czy czasem nie kradzione i wogole

Nie obawiaj sie,pewnie nie przywiezie.Takich okazji w internecie jest wiele,ale tylko 15%prawdziwych.

Powrót