A
adas2905
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
WItam.Mam taki problem z bankiem.Otóż dnia 14.04.2015 chciałem wypłacic pieniądze z konta prywatnego okazało się że nie mogę.Powodem było wypowiedzenie umowy przezbank.Co mnie bardzo zdziwiło bo saldo było cały czas dodatnie(ponad 700Zł) w dniu wypowiedzenia.Nikt mnie o takim wypowiedzeniu nie poinformował natomiast na moje konto nadal wpływały pieniądze.Na dzień dzisiejszy jest tam ponad 3,5tysiąca zł.Nie mogę ich wypłacić ani w bankomacie ani w placówce ani operować nimi przez internet.Na infolini nie mają zielonego pojęcia jak mogę odzyskać swoje pieniądze.Jedynie jakieś dyspozycje każą składać i czekać.Ale dlaczego ja mam czekać na swoje pieniądze tym bardziej że w regulaminie banku pisze jasno i wyraźnie że kwoty do 20 000 zł są wypłacane bez składania jakichkolwiek wniosków i dyspozycji.
Sami również nie wiedzą czemu wypowiedziano mi umowę i tak dziś nadal czekam na swoje pieniądze które leżą na moim koncie a z którymi nie mogę robić praktycznie nic.Dodam że konto nigdy nie było ani nie jest obciążone żadną egzekucją komorniczą itd.I że reklamacje też nie dają skutku bo każą mi czekać ąaż ktoś gdzieś tam z łaski swojej da pozwolenie na wypłate.
Gdzie z tym isc i co zrobić?
Sami również nie wiedzą czemu wypowiedziano mi umowę i tak dziś nadal czekam na swoje pieniądze które leżą na moim koncie a z którymi nie mogę robić praktycznie nic.Dodam że konto nigdy nie było ani nie jest obciążone żadną egzekucją komorniczą itd.I że reklamacje też nie dają skutku bo każą mi czekać ąaż ktoś gdzieś tam z łaski swojej da pozwolenie na wypłate.
Gdzie z tym isc i co zrobić?