Bank Zachodni - Casus

• Autor wątku Autor wątku bejs
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bejs

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Posiadam dwa kredyty gotowkowe w Banku Zachodnim, jednym zajmuje sie firma Kruk i z nim nie mam zadnych problemow, zawarlam ugode, od ponad pol roku splacam raty, raz w miesiacu dzwoniac do nich, ze zrobilam przelew. Niestety drugim kredytem zajmuje sie Casus, no i tu sa schody, na zadne z moich listow nieodpowiadaja, jak zadzwonie do nich, po tym jak zmieszaja mnie z blotem, gdzie odechciewa mi sie wszystkiego nie chca isc na ugode, kaza zaplacic calosci,a jak jakies raty to kosmiczne, wiec do nich nie dzwonie, probowalam pisac do banku, ze nie moge z ta firma sie dogadac, ze chce z nimi pojsc na ugode, to mi mowia, ze mam rozmawiac z Casusem. Poniewaz oba kredyty sa takiej samej wartosci, place rate taka sama jak uzgodnilam z Krukiem juz od ponad pol roku. Teraz pani w banku powiedziala mi, ze casus, chce wzniesc do sadu o BTE. Czy Casus moze sam z siebie podac mnie do sadu, czy to od banku zachodniego zalezy, bo przeciez to u nich mam ten kredyt,poza tym wdzi, ze od ponad pol roku niezalegam z wplatami, kontaktuje sie i wogole, teraz zlozylam wniosek o restrukturyzacje w banku, ale czekam na decyzje. W zwiazku z tym moje pytanie co moze Casus, to tylko grozby? nieuchylam sie od obowiazku, place sumiennie raty...

Ten casus działa w imieniu banku czy wykupili wierzytelność od banku?

Casus dziala w imieniu banku

nikt mi nie odpowie :/ .....

Poczekaj jaka będzie decyzja banku, może zgodzą się na restrukturyzację

Powrót