Bank ***

• Autor wątku Autor wątku mr.ru
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mr.ru

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Cześć wszystkim .
Jestem tu nowy i mam nadzieje że pisze we właściwym dziale .
Mam pytanie na temat Banku . Pracowałem w holandii a pieniądze przelewalem na walutowy ror w *** (bardzo drogie rozwiązanie ) Natomiast przy dwutygodniowym urlopie postanowiłem część sirodków ulokować na Lokacie . Też tak zrobiłem . Natomiast Pani w Banku powiedziała że musze złożyć oświadczenie gdzie jestem rezydentem tzn gdzie będe rozliczał się z podatku . No to jej powiedziałem że prawdopodobnie w holandii i ale jeszcze nie wiem(Bo jak się trafi fajna robota w Niemczech ). A ona jeszcze poprosiła mnie o Podanie Mojego unikalnego numeru BSN (to taki pesel raz na całe życie np jest w dowodzie holenederskim , do podatków itd ) .Bardzo się jej dopytywałem po co jej a ona mowila że tydzień temu weszły takie przepisy ?
No i mam pytanie czy Bank Poza oświadczeniem że rozliczam się za granicą ma prawo rządać podania numeru BSN

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Co odpowiedzieli w banku na zlozona reklamację dotyczaca w/w problemu?

arturoooo napisał:
Co odpowiedzieli w banku na zlozona reklamację dotyczaca w/w problemu?
Ale jaką reklamacje ?
Ja się pytam co powyżej.....kpina ? Reklamacje na pishing ? Sytuacja jest jak wyżej proszę o odpowiedź prawdopodobnie w dużej skali . Ale na infolinii powiedziano mnie bym sobie skorzystał z usług radcy prawnego.....

Ostatnia edycja:
Bank zażądał ode mnie zgody na skan dokumentu.

Nie pisałem w tym celu na forum "czy może skanować" tylko złożyłem reklamację i czekam na odpowiedź.

Proste.

Powrót