H
hausefg
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
Witam spotkała mnie bardzo dziwna sytuacja,przed świętami zostałem wezwany na komisariat nie wiedziałem za bardzo o co chodzi.Chodziło oto ze kilka lat temu dokładnie 6 gdy miałem 15 lat dopuscilem się kilku oszustw internetowych,dokładnie 10 na, kwotę 2200 zł jest to prawda i się przyznały do winy,lecz policjant powiedział mi ze,w kilku przypadkach użyłem.fałszywych danych,to też to potwierdziłem,bo tak było,lecz policjant powiedział ze ktoś się przyznał za mnie za oszustwo internetowe i teraz twierdzi ze ja przekupilem,zastraszającym śmiercią,niby zgwałcił mu żonę i.dziecko dla mnie to się wydało śmieszne i się roześmiałem na komisariacie,bo.nic takiego nie zrobiłem ani bym nie zrobił,policja powiedziała ze są świadkowie którzy widzieli te zajścia,odpowiedziałem policjantom to dlaczego wcześniej nie zgłosili tego? Policjant odpowiedział ze w zeznaniach mówili że ich też zastraszalem i się bali o swoje życie.Dla mnie to jakaś parodia mogę iść do więzienia za gwałt i te pedofilstwo jak są świadkowie którzy to widzieli a pewnie są przekupieni czy nie? Bo jak to możliwe żebym jako 15 latek zrobił takie rzeczy,moja mama ojciec wszyscy z mojego otoczenia mogą potwierdzić ze jako 15 latek najpewno nie byłem w takiej miejscowości gdzie doszło do tych przestepstw sam.Czy po 6 latach są możliwe jakieś badania DNA Proszę bardzo rady jestem skolowany