B
bartosz27
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam na imie Bartek jestem po licznych operacjach stawu skokowego . Moj problem zaczął sie ok 20 lat temu , uległem wtedy wypadkowi w kostke wbił mi sie spory kawałek szkła który uszkodził boczne zewnetrzne sciegno stopy . Lekarz który mnie przyjął na izbie przyjec w szpitalu chirurg ortopeda po ogledzinach rany stwierdził ze sciegna sa całe i tylko zaszył ową raną , wydaje mi sie że jest dosc spory bład sztuce lekarskiej :/ za który płace i bede płacił do konca zycia
(( . Po 2 3 latach po tym wypadku stopa zaczeła uciekac na bok i ten problem zaczął sie nasilac ,wieku 18 lat stopa juz sie zniekształciła i stwierdzono u mnie twałe uszkodzodzenie stawy skokowego ,, stopa konsko szpotawa ,, :/ . Na tamta chwile było bardzo mało lekarzy operujacych taka dolegliwosc . Trzy lata lemu odało mi sie znalesc chirurga który podjoł sie opercji . przynisła ona mała ulge ale stopa dalej lekko ucieka jest mniejsza i jeszcze troche zniekształcona . Ta operacja kosztowała mnie 15 tys złotych i najprawdopodniej konieczna bedzie nastepna na która już mnie nie stać
. Czy jest mozliwe uzyskanie odszkodowania po tylu latach na moje dalsze leczenie od lekarza popełnił bład w sztuce i który przeoczył uszkodzone sciegna ??? z góry dziekuje za jakakolwiek pomoc