Blagam o pomoc

• Autor wątku Autor wątku -gemelitos-
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

-gemelitos-

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
MIESZKAM NA MAJORCE OD 20-TU LAT, PRZESZLO 5 LAT TEMU OSKARZYLAM MOJEGO BYLEGO PARTNERA, HISZPANA O MALTRETOWANIE, ZOSTAL ZATRZYMANY O ODDALONY PRZEZ POLICJE I SEDZIE OD NAS. MAM Z NIM 2 DZIECI BLIZNIAKOW, KTORE TERAZ MAJA 5 LAT. NIESTETY SPRAWA NIE POTOCZYLA SIE NAJLEPIEJ, BO MIALAM BARDZO ZLYCH ADWOKATOW, A ON NAJLEPSZA ADWOKATKE I NAJGORSZA ****E NA MAJORCE., TERAZ MA WIZYTY CO DRUGI DZIEN, WTORKI, CZWARTKI I SOBOTY - KOSZMAR, POZA TYM WAKACJE PO POLOWIE. OD NIEDAWNA MOJA CORECZKA CHORUJE NA CUKRZYCE PRZEZ TEGO ****, ZYJEMY W CIAGLYM STRESIE. MOJE DZIECI MAJA OBYWATELSTWO HISZPAÑSKIE JAK I POLSKIE, NA RAZIE ZABRONIONO MI WYJECHAC DO POLSKI BO TAK SIE ZACHCIALO STAREMU, A SAD GO USLUCHAL CHOCIAZ NIE MIAL ZADNYCH PODSTAW. W HISZPANII, CHOCIAZ SZUKAM CODZIENNIE... PRACY NIE MAM, SRODKOW DO ZYCIA MALO, WYNAJMUJE MIESZKANIE, A W POLSCE MIESZKANIE MAM SWOJE, PRACE TEZ, RODZINE I PRZYJACIOL, MOJE DZIECI SA ZAMELDOWANE OD URODZENIA W POLSCE. CZY KTOS MOZE MI DORADZIC JAKIE MAM SZANSE WYJAZDU STAD NA STALE Z DZIECMI, GDZIE MAM ZGLOSIC SIE O POMOC? WIEM, ZE SPRAWA TOCZY SIE TUTAJ, ALE UWIERZCIE MI, JA JESTEM POLKA A ON HISZPANEM I MA WIEKSZE PRAWA NIZ JA - TO JEST EWIDENTNE. MOZE SAD MIEDZYNARODOWY???
:mad:

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jezeli nie masz nic ciekawego do napisania to ogladnij sobie jakis mecz, tam tez strzelaja...
i krzycza na pewno glosniej niz ja ale mniej dobitniej...
:x:lol::!::mad:

Ehhh, zero instynktu samozachowawczego...
§24 Usunięciu lub modyfikacji mogą podlegać w szczególności posty:
- nieczytelne pod względem stylistycznym,
- napisane wyłącznie dużymi literami albo innym kolorem niż czarnym,
- z rażącą ilością błędów ortograficznych,
- nie wnoszące treści merytorycznych,
- umieszczone "jeden pod drugim" przez tego samego nadawcę
- powielane w różnych miejscach na forum
- błędne pod względem zgodności z obowiązującymi przepisami prawa
- będące formą ogłoszenia

Dla twojej informacji instynkt samozachowawczy mam i poczucie humoru tez i to obledne... trafiles na osobe inteligentna i rozumna, jezeli chcesz sie wyglupiac to prosze bardzo, w koñcu sie znudzisz. Postaraj sie nie powtarzac i napisac cos interesujacego, aczkolwiek watpie czy twoje komorki sa zdolne do zacytowania czegos ciekawego, juz nie te neurony, co??? Najprawdopodobniej sa tam gdzie byc nie powinny, a szkoda.....!??????????
Zegnam i do uslyszenia do...nigdy....ciao. Baw sie dobrze, ale nie moim kosztem.

Droga Pani. Pyskowanie do moderatora nie pomaga sprawie. Jest Pani naszym gościem, proszę przestrzegać naszego regulaminu (stosowanie wulgaryzmów jest również z nim niezgodne).

A w ktorym miejscu uzylam wulgaryzmu?
Neurony to wulgaryzm?
Komorki to wulgaryzm?
Do mnie mozesz sie zwracac jak Ci sie podoba, ale obrona moja juz Ci sie nie podoba, no trudno.
Prosze juz do mnie nie odpisywac, znalazlam inne forum i prawidlowo ze mna przeprowadzaja rozmowe, czego nie moge powiedziec o Tobie.
Do widzenia.

FYI: Tam gdzie są czerwone gwiazdki.
Żegnamy w takim razie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót