B
benenymek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam, nazywam się Beniamin i mam pytanie odnośnie możliwości złożenia pozwu. W skrócie sytuacja wygląda tak: w gimnazjum miałem problemy ale sam ze sobą nikomu poza sobą nie szkodziłem, m. in. olewałem laski(ciężko zliczyć) mimo iż gejem nie jestem, w 2 klasie pedagog szkolna stwierdziła że ona uważa iż mam depresję.No i się zaczęło- okazało się iż byłem zdrowy, a kto nie wie jak działają psychotropy na zdrowego człowieka w skrócie przybliżę- mniej więcej tak wyniszczająco jak nałogowe ćpanie. Cofnęło mnie to w rozwoju(dosłownie), zachowywałem się jak dziecko z podstawówki i nie wiedziałem nawet dlaczego każdy mnie przestał cokolwiek lubieć. No i teraz wbrew swojej woli mam przećpany łeb a co się właściwie stało skapłem się po 5 latach. Tak, przez 5 lat żyłem w błędzie i myślałem że leki były źle dobrane mimo iż na nic potem nie leczyłem się psychicznie. Dodam iż byłem w miarę uzdolniony i miałem predyspozycje do wyższej inteligencji... czy coś w tym rodzaju. Pedagog z gimnazjum bardzo szybko się skapła co odje**ła ale nie raczyła powiedzieć tylko gadała wszystkim niestworzone głupoty jak to jest taki jeden co się śmieje pod wpływem stresu. Teraz pytanie jest takie: czy mam szanse wygrać pozew o uszczerbek na zdrowiu mimo iż akcja stała się 5 lat wstecz? Tyle że będę "głupi" już do końca życia. Dziękuję, miłego dnia.:roza: