Bluza na zamek - przejdzie?

• Autor wątku Autor wątku grubasklotor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

grubasklotor

Witam
Tak się składa że mam tylko bluzy na zamek(oczywiscie bez kaptura). Czy takie przejdą do AŚ, czy może tylko takie wkładane przez głowę? Tak samo w ZK na otworku lub półotworku. Z góry bardzo dziękuję za pomoc, przejrzałem wszystko i nic nie było na ten temat.
Pytam dlatego, że zamek w bluzie jest metalowy a z metalowymi rzeczami może być problem w placówkach.
Pozdrawiam.

Może warto poszukać bluzy z zamkiem plastikowym.
Są bluzy z takimi zamkami.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Tak się składa, że moje bluzy mają zamek plastikowy(przed chwilą sprawdziłem przy pomocy zapalniczki, topi się). Czy takie przejdą, czy też mogą być problemy? Kupić na wszelki wypadek bluzę wkładaną przez głowę?

Ostatnia edycja:
Przejdą.

Dodam że usunąłem ten element do zapinania zamka, gdyż on był metalowy. Czy taka "uszkodzona" bluza też przejdzie?

Przejdzie.

A nie podpada to pod ten paragraf w którym jest mowa, że więzień ma wyglądać schludnie?

Nie podpada.

grubasklotor napisał:
Czy taka "uszkodzona" bluza też przejdzie?

Ale nudzisz ...
Jeśli prowadzisz działalność badawczą to pytaj w więzieniach.
A jeśli się wybierasz do konkretnego więzienia - bo na przykład planujesz "skok stulecia" i liczysz się z tym, że nie wyjdzie - to przeczytaj porządek wewnętrzny tego konkretnego więzienia i będziesz wiedział. Może nie wszystko ale sporo.

W niektórych więzieniach zabrania się posiadania uszkodzonych przedmiotów. Odzieży też. Zatem na większość twoich ogólnych pytań powinna mieć odpowiedź: "tak lub nie".

Powrót