boje sie ze wpadne w rece oszusta

• Autor wątku Autor wątku monika12xdd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

monika12xdd

Użytkownik
Odpowiedzi
116
tak bardzo chce kupic szczeniaka rasowego wiec znalazlam ogloszenie w internecie o tresci adopcja szczeniat,wiec zostawilam swoje zgloszenie ze jestem chetna na adopcje szczeniaka,na drugi dzien dostalam meila z fotkami szczeniat i z informacja ze bede musiala pokryc jedynie koszta transportu w kwocie 65 euro,zgodzilam sie,niby wszystko jest zalatwione i przyszedl mi meil od biura posredniczego transport Global Pet Movers Inc,Glaskow International Airport,ze jak dokonam wplaty tych 65 euro i przesle do nich to wtedy piesek wyleci samolotem i dostarczom mi go do domu,prosze o pomoc w tej sprawie bo nie chce byc ofiara oszustwa jak moge to sprawdzic czy wogule taki port lotniczy istnieje

dziekuje slicznie za odpowiedz

Czytałem twoje odpowiedzi, ale nadal nie mogłem zrozumieć odpowiedź, czy globalny Pet Movers Inc istnieje? Otrzymałem i email o parę szczeniąt jestem przyjęcie i ta firma jest odpowiedzialna za ich transportu, proszą mnie do zapłaty za pośrednictwem Western Union, tak samo firma naprawdę esxist?

nie wplacac zadnych pieniedzy ,informowac-przestrzegac innych o tego rodzaju wyludzeniach

Powrót