Brak kontaktu z firmą ARSCOM

• Autor wątku Autor wątku Malibu1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Malibu1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam,

Postanowiłam tutaj napisać, ponieważ mam pewien dosyć nietypowy problem. Otóż firma ARSCOM z siedzibą na ul. Deskurów 34, 07-201 Wyszków posiada portal społecznościowy zapisanisobie.pl Problem polega na tym, że założyłam tam już jakiś czas temu konto i było ono aktywne. W ostatnim czasie zmieniałam tam dane i do tej pory moje konto widnieje, jako nieaktywne. W międzyczasie otrzymałam parę wiadomości na maila że pewne osoby, które już wcześniej znałam z tego portalu do mnie napisały. Przez tą nieaktywność nie mogę im odpowiedzieć, a są to bardzo ważne sprawy. Niestety z firmą nie można się na żaden sposób skontaktować. Wprawdzie w regulaminie mają podane dane kontaktowe, ale nikt zupełnie na nie nie odpowiada, łącznie z administratorem. Bardzo pilną mam sprawę skontaktowania się z pewnymi osobami z tego portalu, ale póki moje konto jest zamrożone, dopóty nie mam takiej możliwości. Nadmieniam, że nie złamałam żadnego punktu ich Regulaminu. W Regulaminie pisze o rzekomej możliwości składania reklamacji, ale administracja kompletnie ignoruje użytkowników, bo nie tylko ja mam taką sytuację. W jaki sposób można się z tą firmą skontaktować? Czy ktoś miał może z nimi podobne problemy? Bo firma ta kompletnie ignoruje wszelkie maile i reklamacje, nie odpowiadają na ani jedną wiadomość. A ja przez to mogę zawalić parę pilnych spraw, które miałam już dawno temu załatwić z tymi ludźmi, którzy do mnie napisali a którym odpowiedzieć nie mam jak.

cześć, mam podobny problem bo nie pamiętam swojego loginu i hasła na zapisanych sobie.pl i nie wiem jak je odzyskać. nie ma telefonu do tego Wyszkowa a próbowałas może wysyłać coś do nich pocztą?

Powrót