Brak zamówienia w podanym terminie

• Autor wątku Autor wątku Bonk1990
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bonk1990

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Dzień dobry,
zakupiłam z odbiorem osobistym jako osoba fizyczna prezent na gwiazdkę w dużym markecie z elektroniką. Zamówienie 15.12. z odbiorem 19.12. Do 23.12 nie było odpowiedzi ze strony sklepu. 23.12 zadzwoniłam na infolinię, okazało się, że zapomnieli mnie poinformować, że paczka w określonym przez nich terminie nie dotrze. Zostałam bez prezentu na święta. Kupiłam w innym sklepie, ten sam przedmiot tylko droższy. Mam prawo wołać od nich rekompensatę, musiałam kupić droższy prezent?
Machnęłabym ręką ale to nie pierwsza taka sytuacja. W Mikołajki mnie załatwili tak samo, z tym, że dzień przed napisali chociaż meila że mają opóźnienia (przedmiot zakupiony 21.11, meila dostałam 5.12, że paczka będzie do odbioru osobistego 9.12 - strasznie długi czas realizacji).

No pewnie ze tak. Sprawę trzeba im założyć i myślę że wypłaca.

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

Dzwoniłam do nich, Pan zaproponował mi bon zniżkowy na 20 zł (kwota zakupu 800zł), który oczywiście nie łączy się z żadnymi promocjami. Trochę mało patrząc, że ze zwykłego newslettera każdy może dostać 10zł.

Znaczy poprostu tyle że tym się różnią sklepy- obsługa i nie rozumiem że jeden zawód nic nie nauczył Pani.

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

Znaczy się, że mogą bezkarnie robić ludzi w
Nie robią ludzi w ..., ponieważ z umowy nie wynika Ci żadna gwarancja dostawy do danego dnia.

Powrót