brak zgody na ugode

• Autor wątku Autor wątku luckywis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

luckywis

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam od ponad roku nie splacam kredytu samochodowego. Napisalem prosbe o ugode ale odpisali ze w zwiazku z brakiem spenienia warunku zawarcia umowy ugody cywilnoprawnej jej propozycja stala sie nieaktualna.Nie na reke mi wydanie samochodu a na splate calosci nie mam. Jak mam postapic, czy mozliwa jest jeszcze jakas ugoda z santanderem po pierwszej odmowie. Jak postapi bank jesli nie oddam auta , w jaki sposob moga odebrac mi samochod skoro nie jestem uchwytny pod adresem zameldowania.Bardzo prosze o porade

luckywis napisał:
... w jaki sposob moga odebrac mi samochod skoro nie jestem uchwytny pod adresem zameldowania.

Nie martw się, sami Cię znajdą. Moze to tylko więcej Cię kosztować.:D

A na początek radzę przeczytać regulamin forum.

Daruj sobie jak nie stac cie na nic konkretnego.

A co jest konkretem? Przywłaszczenie samochodu? Czy może jak nie wydasz auta, będziesz ścigany przez prokuratora? O takie konkrety Ci chodziło?

O zwykla zyciowa porade chodzilo, kolejny madrala . Bo ci zylka peknie od tych madrosci

Nie masz wyjścia albo spłacasz zgodnie z harmonogramem albo zabiorą Tobie auto a i tak będziesz musiał spłacać kredyt/leasing. Pisz prośbę ponownie wpłacaj tyle i możesz chodź nie wiem czy coś to da...

Powrót