Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
mam pytanko .kupiłem branzoletke na reke ze srebra .waga na etykiecie jest 23,60 ale wiekszosc to guma a nie srebro .srebro to dodatek.dlaczego sprzedawca podaje na etykiecie wage calosci branzoletki a nie srebra .za gume tez czeba zaplacic w cenie jak za srebro .moim zdaniem to jest oszustwo klienta bo jak place za wage srebra to dlaczego wliczana jest waga gumy . bardzo mi sie podobala i dlatego ja wybralem .ale fakt jest taki ze po zakupie zalozylem ja na rece i juz po godzinie sama sie odczepila i spadla .zalozylem ja spowrotem ale wczesniej musialem dogiac zaczep bo nie wiem dlaczego ale po paru godzinach noszenia na rece odczepiala mi sie i znowu spadala .Co mam zrobic w tej sytuacji? i dlaczego podaja wage i cene kosmiczna jakbym za calosc ze srebra zaplacil .Jak by mieli ode mnie kupic to policzyli by mi za cene zlomu srebra bez gumy . a jak sprzedaja licza calosc jak to jest? prosze o porade?