broń a wyrok

• Autor wątku Autor wątku Natalii_PS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Natalii_PS

Użytkownik
Odpowiedzi
34
mój były mąż w 2005 oraz w 2007 policja złapała go na prowadzeniu pojazdu pod wpływem alkoholu.W 2005 dostał wyrok na 3 lata i zabrali mu prawko a w 2007 i tego co wiem to siedzial 48h.nie wiem jak wyszedl i co dostal(ni8e interesuje mnie to) ale chcialabym sie dowiedziec pewnej rzeczy.jest on myśliwym i posiada legalnie bron.czy po takich wykroczeniach może nadal miec uprawnienia do korzystania z broni palnej?? jesli nie i jest to wbrew prawu to gdzie mogle zglosic naruszenie?? prosze o szybka odpowiedz.pozdrawiam

Natalii PS: czy Ty przypadkiem nie chcesz na siłę byłego męża zniszczyć?? To się nazywa pieniactwo

szczerze pisząc.TAK!! zniszczył mnie i rodzine tak okrutnie ze czepiam się wszytskiego żeby tego faceta za przeproszeniem udupić.dlatego prosze was o pomoc.doradz mi gdzie i co mam zrobic.

Natalii PS - jeśli Twój mąż został skazany PRAWOMOCNYM wyrokiem sądu za przestępstwo umyślne (a jazda po pijaku jest takim przestępstwem), a Ty chcesz spróbować aby odebrano mu broń, to zacznij od powiadomienia o tym fakcie WPA (Wydziału Postępowań Administracyjnych) Komendy Wojewódzkiej Policji (lub Komendy Stołecznej Policji) właściwej terytorialnie dla miejsca zameldowania Twojego męża.

Prezes koszalin - posty takie jak Ty piszesz, to nic innego jak trollowanie. Jeśli nie potrafisz kobiecie pomóc to po prostu nie odzywaj się.

Powrót