BVT windykacja - wezwanie do zapłaty

• Autor wątku Autor wątku majki234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

majki234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Pomóżcie proszę co robić. Z tego co czytam , dość spora grupa ludzi dostała takowe wezwanie, ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.. co dalej ( niby jest jakieś przedawnienie ale ja kompletnie sie na tym nie znam..:-( )

załączam screena wezwania - dodam tylko że nie mieszkam juz od 15 lat w mieście gdzie rzekomo odbyła się sprawa w sadzie wynikająca z niniejszego pisma.

Gdyby mógł prosić o konkretna odpowiedź - płacić czy olać sprawę a może zadzwonić do nich ...sam nie wiem .

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi . Pozdrawiam serdecznie.

P.S I jeszcze jedno pytanie najważniejsze , czy te ich "groźby" z wpisaniem do KRD I BIG-ów są prawdziwe? bo na tym najbardziej mi zależy. jest się czego obawiać czy na straszeniu sie skończy? bo nie ukrywał że na tym najbardziej mi zależy.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Ostatnia edycja:
Temat wielokrotnie omawiany, poszukać na forum.

robinson21 napisał:
Temat wielokrotnie omawiany, poszukać na forum.

Przeszukaem chyba wszystkie blizbiaczo podobne tematy ,ale w każdym temat w pewnym momencie się urywa. I tak naprawdę nie wiem czy po prostu zapłacić to i mieć spokój czy jest szansa na to że jest to przedawnione i nogę to olać ( poza tym pismo przyszło zwykłym listem a nie żadnym poleconym). A może zadzwonić do nich i spróbować się dogadać?

Może jest jakaś osoba na forum która przerobiła te sprawę od A do Z...i mogła by podzielić się swoimi doświadczeniami.

Powrót