Casus Finance

• Autor wątku Autor wątku LiliaNowicka11
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

LiliaNowicka11

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam, mam problem z ludźmi a CF zawarliśmy porozumienie ugode itd itp.
płaciłam regularnie no ale teraz trochę powinęła mi się noga i spóźniłam się z jedną ratą ale ogólnie to ona wypadła już teraz wiem, że na możliwośc wyrównania jej bede miała do 5 października kiedy bede miała większy przypłym finansów. Na chwile obecną nie mam nawet od kogo pożyczyć tej Kwoty ale do rzeczy chodzi o to, że ta jedna rata lipcowa mi wypadła ... opłaciłam ją dopiero teraz kolejną będe mogla sierpniową opłacić we wrześniu i na poczatku października wyrównać zaległość, Ale ta kobieta która do mnie dzowni i rozmawia tak jakbym jej ojca zabiła nie daje wgl dojsc mi do słowa i tylko burczy do mnie, a wiadomo dług nie dług jestem człowiekiem i nie pozwolę sobie na takie odzywki , że odda sprawę do komornika itd itp no tak mnie wkurzyła że powiedziałam jej tym samym tonem co ona do mnie ogólnie że przyjełam do wiadomości ;) a ta wykfalifikowana Pani windykator bez słowa po prostu się rozłączyła :D he ale ok nie to jest właściwie chodzi i tu moje pytanie -> moje utrzymanie : zasiłek rodzinny w wysokości 550 zł czy wjeśli dojdzie do sprawy otrzymam wezwanie na tą sprawę ? i Czy z sądem czy komornikiem można jakoś dojść do porozumienia w celu spłaty zadłużenia ?? ponieważ ja wiem że to mój dług i chce go spłacić !!! ale no chyba ludzkie traktowanie należy się każdemu tymbardziej zaznaczam, że wczesniej nie było problemów z ratami a i tak sie zastanawiam czy moze zadzwonić do CF wyjasnić jaka zaistniała sytuacja u mnie (bo tamtej narwanej nie powiedziałam aaani słowa) Wcześniej moją sprawe prowadzil jakiś Pan który był miły uprzejmy i zawsze wysłuchał hmm... jakaś rada ?

Powrót