chaos i niekompetencja urzednikow pup

• Autor wątku Autor wątku joanna0117
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

joanna0117

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam mam problem z urzednikami ktorzy oklamuja mnie w zywe oczy, nie maja pojecia co do ustaw ktore wstawiaja na swoich wnioskach chodzi o kursy podsuwaja mi teraz kartki zebym im napisal oswiadczenie ze kurs pokryje z wlasnych srodkow :D moj doradca klienta wiecznie nic nie wiedzial jak o cos zapytalelm wniosek zostal zle sformuowany i teraz sie martwia jak to odkrecic mija czas do jutra zeby przelac pieniadze do instytucji szkoleniowej. i za wszelka cene zapewne z samego rana beda dzwonic zebym napisal oswiadczenie co mam robic w takiej sytuacji.dodam ze zatwierdzenie wniosku stanowi gwaranje na odbycie kursu>

A mogłabyś tak od początku opisać o co chodzi?
Wniosek dotyczył szkolenia indywidualnego, bonu szkoleniowego...? Co chcą odkręcać i dlaczego? Jakie oświadczenie miałabyś napisać?
Za dużo niewiadomych... Jeśli chcesz uzyskać radę, to spokojnie i po kolei wyjaśnij całą sytuację.

Ostatnia edycja:
Kosssz napisał:
A mogłabyś tak od początku opisać o co chodzi?
Wniosek dotyczył szkolenia indywidualnego, bonu szkoleniowego...? Co chcą odkręcać i dlaczego? Jakie oświadczenie miałabyś napisać?
Za dużo niewiadomych... Jeśli chcesz uzyskać radę, to spokojnie i po kolei wyjaśnij całą sytuację.
chodzi o to ze otrzymalem bon na 3500zl a moje dwa szkolenia przekraczaja kwote bonu o 800zl i przed otrzymaniem tego bonu zapisalem sie na kurs i wplacilem brakujace pieniadze czyli te 800 zl chodzi im o to ze nie moglem sie wczesniej zapisac na wniosku nic takiego nie bylo napisane w ustawie znajdujacej sie na wniosku tez nic nie ma ze nie moge sie wczesniej zapisac chodzi o prawo jazdy kat E i kwalifikacje zawodowa wplacilem pieniadze na prawo jazdy i chca zebym napisal oswiadczenie ze prawo jazdy pokryje z wlasnych pieniedzy co ma bon do moich prywatnych pieniedzy na bonie jest wyraznie napisane ze jezeli kursy przekraczaja kwote bonu to sam reszte doplacam moj doradca klienta nie poinformowal mnie o tym zebym sie nie zapisywal nie mam pojecia co oni kombinuja od samego poczatku sprawiali problemy oszukali mnie ze moja instytucja szkoleniowa nie moze robic kursow na kwalifikacje co jest nie prawda bo moga zadnego oswiadczenia nie mam zamiaru pisac

Powrót